Вальдорфський садок «Деревце» на Оболоні

Подробнее:

Адрес:

Вальдорфский сад "Деревце" на Оболони

вул. Приозерна, 6, Київ, Україна

Возраст:

3 - 6 лет

KidsVisitor.com -

Описание:

Садок “Деревце” створений дитячим психологом з розумінням того, що є найважливішим для дитини у дошкільному віці. Основою та унікальною рисою садочка є поєднання дитячої психології та вальдорфської педагогіки. Все, що відбувається в садочку, спрямоване на виховання вільної, творчої та щасливої особистості.

  1. Формування глибинної установки “світ добрий, я хороший”
    До 7 років дитина робить підсвідомий висновок про світ та себе в ньому. Це - основа самооцінки та впевненості майбутньої дорослої людини. Все, з чим стикається дитина у “Деревці”, - посмішки, дотики, жести, колір одягу, смак їжі, запахи і звуки, пісні, казки, свята - свідомо формує цю установку.
  2. Розвиток органів сприйняття
    Саме через сенсорний досвід будується фундамент мислення. Дітки вчаться відрізняти та описувати звуки, запахи, кольори, матеріали, смаки, тощо. Чим повніше та тонше дитина їх сприймає, тим краще вона, дорослою, робитиме власні висновки та творчо долатиме труднощі. 
  3. Творчість, фантазія та допитливість.
    Для цього важливий певний дефіцит "готових" рішень. Іграшки - зроблені власноруч. На майданчику немає гойдалок та гірок, але є мотузковий парк  щоб лазити, висіти, розгойдуватися. Діти опановують вільну гру, вчаться вигадувати ігри, володіти тілом, взаємодіяти з іншими. А також малюємо, ліпимо, майструємо, куховаримо, ходимо у походи, розмовляємо англійською та готуємось до школи. Нудьга? - Ні, не чули. 

Адреса: вул. Приозерна, 6 (Київ, Оболонь)

Телефон: 068 538 81-18

Сайт: https://www.derevtse.com/ 

Поделиться:

Отзывы и коментарии: