Підготовка до ЗНО Online

Подробнее:

Адрес:

IT школа "GoMother"

Online

Возраст:

15 - 16 лет

KidsVisitor.com -

Описание:

GoMother - З нами - навчання без стресу!

З нами будь-який іспит більше не лотерея, а прогнозований, чіткий і зрозумілий результат.

Підготовка до ЗНО – запорука успішного вступу в бажаний вуз. Визначимо рівень знань, виявимо прогалини в знаннях і забезпечимо комфортну підготовку до іспиту. Готуємо до ЗНО учнів з будь-яким рівнем по всім предметам.

- Хімія
- Фізика
- Українська мова та література
- Німецька мова
- Математика
- Історія
- Географія
- Біологія
- Англійська мова

Заняття індивідуально - 60 хв. живого спілкування з вчителем. Підбір певного темпу і методу навчання.

Переваги індивідуальних занять:

Увага учня не розсіюється на інших дітей, індивідуальний підхід до дитини, акцентується увага на темах, що викликають труднощі, темп занять комфортний для учня. Для уроків у форматі онлайн ми пропонуємо hangouts або discord на ваш вибір. Ми гарантуємо якісне навчання та комфортні умови. На кожному етапі надаємо технічну підтримку та завжди з вами на зв'язку.

Чому ми?

1. Технічна підтримка на всіх етапах навчання
З нами просто і легко! Ми допоможемо вам налагодити онлайн навчання. Підключимо обліковий запис, покажемо як це працює, налагодимо зв'язок. Ми створимо максимально комфортний процес навчання. Збережемо ваш час і нерви.

2. Прозорість контролю з боку батьків
Кожні батьки мають доступ до інформації про проведені уроки, домашні завдання, оцінки та рівень знань, роботи учня на уроках і вдома. Для контролю прогресу у дитини, розуміння рівня знань учня, і якості послуг, що надаються.

3. Живі уроки з викладачем
Уроки проходять онлайн за допомогою відео-зв'язку з викладачем або в офісі. Ми проводимо живий урок з викладачем в групі або індивідуально. При живому спілкуванні є можливість більш детально закрити прогалини, більш гнучка система подачі і опрацювання матеріалу.

Вік учнів: 15-17 років.

+380 (96) 511 99 07

https://go-mother.com/course/znoua/

Поделиться:

Отзывы и коментарии: