Огляд дитячих розвивальних центрів для малюків у Києві Лівий берег

Поняття раннього розвитку дитини давно не є новим для нашого суспільства. Більшість молодих матусь сьогодні навіть не ставить під сумнів той факт, що допомога компетентних педагогів при навчанні дітей від 1 року дозволяє досягти вражаючих результатів в адаптації до умов оточуючого світу, засвоєнні нових знань, вмінь та навичок. Оперуючи систематизованою інформацією про особливості розвитку малюка, спеціалісти дитячих «розвивашок» допомагають розкрити внутрішній потенціал маленької людини, виявити схильності та таланти.

Молодим батькам, що вже з перших місяців життя чада замислюються над тим, як виховати вільну та цілісну особистість, Kidsvisitor пропонує ознайомитися із добіркою розвивальних центрів для дітей в Києві на Лівобережжі.


Школа раннього розвитку «Мандаринка»

Педагоги дитячого розвивального центру «Мандаринка» із філіалами у Дніпровському, Деснянському та Дарницькому районах створять сприятливі умови для розвитку природних здібностей вашого чада. Ступаючи на поріг школи, діти поринають в атмосферу любові та дружності, що їх випромінює кожен спеціаліст команди «Мандаринка», тому процес навчання проходить легко та із найбільшою користю для маленьких учнів. Діти мають можливість відвідувати заняття з логіки, фітнесу, театрального мистецтва, англійської, німецької, французької мов, творчу майстерню.


Дитяча еко-студія «Бонобо»

Серед кращих розвивальних центрів для дітей від 1 року – «Бонобо» по вул. Микоди Лебедєва, 4/39А. Засвоюючи принципи еко-філософії, дітки навчаться гуманно ставитися один до одного, природи та усього живого. Послугами «Бонобо» також можуть скористатися майбутні мами та дошкільнята. У майстерні знань дитина відкриє у собі любов до англійської, спорту та закладе базу для подальшого пізнання навколишнього світу.

ОБРАЗОВАТЕЛЬНЫЙ ЦЕНТР "CLEVER" вул. Урлівська, 36, Київ, Україна


Школа Майбутнього Першокласника

Сертифікований центр дошкільної освіти «Школа Майбутнього Першокласника» надає послуги підготовки до школи відповідно до положень затверджених на державному рівні нормативних документів. Протягом року малюків навчають професійні вчителі, що приділяють увагу не лише освітньому, але й виховному компоненту. У ході занять учні вивчають такі предмети, як читання, швидке читання, навколишній світ, математика, англійська мова та логіка.


Освітній центр «Clever Kids»

Команда центру «Clever Kids» створила унікальний освітній простір, в якому панує атмосфера дружби, комфорту та безпеки. В рамках програми підготовки до школи викладачі акцентують увагу на інтелектуальному, емоційному та фізичному розвитку дитини. Піклування та повага до вихованця, підвищені вимоги до санітарних норм, відповідність занять віку учнів – базові принципи, на які опираються педагоги, займаючись із майбутніми першокласниками.

Полезна ли эта статья

Поделиться: