Соціально-освітній центр "Йога Мама"

Details:

Age:

0 - 16 years

Address:

Генуезька вулиця, 1А, Одеса, Україна


KidsVisitor.com - Соціально-освітній центр "Йога Мама"

Description:

Соціально-освітній центр «Йога Мама» - це сучасний клуб йоги в Одесі для всіх мам і тат, які прагнуть зробити дитинство своїх дітей не тільки щасливим, але і корисним.
Наш йога центр пропонує заняття йогою в Приморському районі не тільки для мам, а й заняття йогою для дітей від 0-3 років, а також масаж для новонароджених, груднічкової плавання і йога для вагітних.
Всі дорослі знають, наскільки важливо займатися і підтримувати тіло в хорошій фізичній формі. Заняття з малюками першого року життя грають набагато більшу роль, ніж для дорослих і навіть дітей будь-якого іншого віку. Саме в цей період відбувається найбільший стрибок не тільки у фізичному розвитку дитини, але емоційному, психічному і психологічному. Будь-який фізичний контакт з малюком, будь то просто погладжування шкіри, масаж або вправи, сприяють активізації роботи мозку і всіх систем організму, допомагають швидше адаптуватися до нового світу і бути емоційно більш врівноваженими і спокійними.
Основна методика Клубу Йога Мама базується на британській системі Birthlight (www.birthlight.com), яка вже протягом 60 років показує світові ефективність своїх програм і величезну користь для мам і малюків. Система батьківських практик Birthlight була розроблена професором Кембриджського університету Франсуазой Фрідман і схвалена як Міністерством Великобританії, так і багатьма іншими організаціями в усьому світі.
Ми дбаємо про здоров'я дітей і намагаємося принести користь не тільки малюкові, але і всієї його сім'ї. Заняття йогою для вагітних дозволяють мамі налаштуватися і відчути малюка задовго до його появи, а бебі йога і груднічкової плавання сприяють єднанню всієї родини, утворення міцних зв'язків і набуття взаєморозуміння, гармонії і любові.
Йога Мама пропонує наступні програми занять:

  •  Пренатальна йога - йога для вагітних
  •  Постнатальная йога - йога після пологів
  •  Аквайога для вагітних
  •  Бебі йога - заняття для мам і малюків від 0-1,5 років
  •  Тодлер / Смарт йога - заняття для батьків і дитини від 1,5 - 3 років
  •  груднічкової плавання - плавання з малюками до року
  •  груднічкової масаж - масаж для дитини до року.

Приходьте, буде корисно і цікаво!

Feedback and comments: